Oplossingen

Marketing Automation.

Marketing automation is een vitaal onderdeel in het proces van online en digitale marketing. Niet voor niets is de inzet van marketing automation oplossingen in de B2B markt de afgelopen jaren explosief gegroeid. Inbound marketing wordt door steeds meer bedrijven als een speerpunt benoemd. De effectiviteit van inbound marketing stijgt explosief met de inzet van marketing automation. Outperform Marketing koppelt dit ook nog eens slim met meer traditionele outbound marketing wat een enorme boost geeft aan je leadgeneratie.

Hoe en of je deze tool gaat inzetten is sterk afhankelijk van de fase van ontwikkeling waarin je marketing- en sales organisatie zich bevindt.

Marketing automation kan gedefinieerd worden als software dat geautomatiseerd een prospect tot lead probeert te converteren. Je rolt online verschillende campagnes uit en stuurt e-mails om enerzijds de betrokkenheid van een prospect te verhogen (lead nurturing) en anderzijds het profiel van de prospect te verrijken (lead profiling). Dat resulteert samen in een scoring, de lead scoring. Als de lead ‘heet’ genoeg is heeft dit proces zijn werk gedaan en is het aan sales om de deal te sluiten. Wij zorgen ervoor dat we een gepersonaliseerde dialoog aangaan met je doelgroep en begeleiden je prospect door de buyer’s journey en je klant door de customer journey.

We hebben onze diensten onderverdeeld in vier verschillende fasen:

1. Strategie

Alles begint met een goed plan. Maar waar begin je? Wie wil je bereiken en met welk doel? Wij helpen je graag alle aspecten voor een goede strategie in kaart te brengen en dit samen te vatten in één plan.

2. Content creatie

Content is king. Maar wat maakt dat je met jouw content op scherp schiet naar je doelgroep? Welke tone of voice sla je aan en waar heeft jouw doelgroep mee te maken? Wij helpen je graag een handje om een goede contentstrategie samen te stellen, te creëren en natuurlijk in te zetten.

3. Implementatie

Wij helpen je de juiste eindjes aan elkaar te knopen en zorgen dat alles werkt. Natuurlijk trainen wij je ook, zodat je weet aan welke knoppen je moet draaien. Wij helpen je met de implementatie, migratie en koppelingen die nodig zijn.

4. Monitoring & support

En dan van start! Natuurlijk wil je dat je campagne succesvol is. Wij kijken met je mee en helpen je met het monitoren van je campagne en het bijsturen hiervan. Zodat jij de beste resultaten kunt behalen.

Ook benieuwd hoe Marketing Automation voor jou kan werken?